Ombre- och designkurs i GÖTEBORG!

Nya kursdatum!! 6/9 och 7/9 kommer jag till Göteborg och håller ombre och designkurs! På lördagen kommer vi att vara på Light Elegance Göteborg och på söndag hos Göteborgs Nagelskola. Man kan välja att bara gå en halvdag eller en heldag. Titta gärna lite på flyerna här under och anmäl er så fort som möjligt om ni är intresserade då platserna går snabbt nu! : D

NAILARTKURS_GBG_7sept-14Nya kursdatum!! 6/9 och 7/9 kommer jag till Göteborg och håller ombre och designkurs! På lördagen kommer vi att vara på Light Elegance Göteborg och på söndag hos Göteborgs Nagelskola. Man kan välja att bara gå en halvdag eller en heldag. Titta gärna lite på flyerna här under och anmäl er så fort som möjligt om ni är intresserade då platserna går snabbt nu! : DNAILARTKURS_GBG_6SEPT

This Post Has One Comment

  1. Hej Celina!

    Älskar dina naglar, helt underbara. Men en fråga, gel nail polish såsom Gelish, Shellack osv. Är det farligt? Behöver man utbildning för det?

    Mvh Nelly

Leave a Reply

Close Panel